søndag 27. mars 2011

traktorkake!!
Verdens beste Patrick har feiret toårs dag! Og når det er traktor som er det kuleste i verden så måtte a mor lage en traktorkake til bursdagen! Her ser du resultatet!!
Goguttn i førersete!!

E vanlig sjokoladekake og vanlig sjokoladefyll bare at jeg har sløyfet sjokoladen eller i dette tilfellet oboyen for å få kremen hvit. Og grønn (konditorfarge!)! så helt vanlig sjokoladekake både selve kaken og fyllet bare med litt konditorfarge.

2 kommentarer:

  1. Så utrulig tøff kake! Er på leiting etter "traktorkake"-mal til 3-års bursdag i helga.. Denne er en favoritt! Brukte du ei traktorform, eller er det langpanne som du har forma til en traktor? Takk for inspirasjon!:)
    -Irene

    SvarSlett
  2. Hei Irene! Fikk ikke gå inn på bloggen din å legge igjen kommentar så legger den her! :) Tusen takk for koselig tilbakemelding! Har ikke brukt noe form nei.. fant liksom ingen som var kul nok! Så laga ei stor langpanne og skar ut selve traktoren. Kremen e faktisk vanlig sjokoladekakekrem, men på den grønne hadde eg ikke i sjokolade med litt grønn konditorfarge! Falt både i smak og blei veldig populær her i huset i allefall! :)

    SvarSlett