På morsdag var det min tur å bestemme kake og da ble det "randikake"! Randikake er er sjokoladekake med sukkerbunn og nydelig lyst sjokoladefyll.
Her er oppskriften
Bløtkakebunn 26 cm.Oddveig
3 store egg
200 g sukker – piskes godt
Tilsett 0,5 dl varmt vann (så varmt som du får fra springen)
Det tørre blandes for seg og has oppi røra.
100 g potetmel
100 g hvetemel
3 ts bakepulver
Stekes på 175 grader i nederste rille i 30 min.
Større kaker = 1 egg mer ikke noe mer!
Sjokoladekakefyll Randi
2 dl kaldt vann
Pisk inn 1 dl hvetemel
- kokes til grøt og avkjøles
200 g sukker
200 g margarin - røres hvitt
2 ts vaniljesukker
- ½ plate kokesjokolade mørk freia (smeltet) og grøten blandes i.
- Tilslutt tilsettes en eggeplomme.
Til en liten kake, dersom du skal bake en 26 cm kake må du doble fyllet.
Bløtkakebunnen avkjøles og deles i tre for så å fylles og pyntes med Randifyll! Her servert på tupperware sin runde festboks! Bare å sett på lokket rett på fatet og du har den perfekte oppbevaring.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar